Integritetspolicy

Säkerhet & Sekretess

När du gör din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden. Nedan hittar du mer info om vilka uppgifter vi sparar etc. Om du har några frågor kring nedan är du varmt välkommen att kontakta oss på sales@irmashus.se

Beställningar i vår webshop

Hur använder vi dina personuppgifter?

Om du handlar i vår webshop behöver vi använda dina personuppgifter för att kunna leverera dina beställningar, hantera betalningar, eventuella returer, leveransmeddelanden, förändringar i din order, reklamationer och garantier etc. Vi säljer inte till någon under 18 år i webshopen så personuppgifterna används även till att se till att du är tillräckligt gammal för att få handla hos oss.

De personuppgifter vi sparar om du som kund uppgett:

Namn
Adress
Mobilnummer
E-postadress
Orderkommentar (du som kund har själv möjlighet att skriva en orderkommentar och den ligger kvar på din beställning)
Betalsätt
Orderinformation – när beställningen är gjord, dellevererad/levererad, om något saknades eller du som kund hört av dig och velat göra justeringar av exempelvis storlek, färg etc.

Vem får ta del av dina personuppgifter?

Vi låter endast de företag som behövs för att kunna genomföra din beställning att ta del av dina personuppgifter, dvs tex fraktbolag som behöver ta del av din adress och aviseringsmöjlighet av dina paket eller bolag som sköter din betalning via kort, faktura etc.

Hur länge sparas dina uppgifter?

Vi sparar information om dina beställningar och kundinformation så länge du är kund som hos eller önskar att vi tar bort information om dig. Det kan vi dock bara göra om du inte har några aktiva beställningar, reklamationsärenden, eller andra pågående ärenden hos oss.

Rättslig grund

För att vi ska kunna genomföra dina beställningar är det nödvändigt att lagra dina personuppgifter.

Registerutdrag

Du har alltid rätt att begära ut ett registerutdrag för att se vilka uppgifter som finns sparade om dig. Om vi har felaktiga, ofullständiga eller missvisande uppgifter registrerade är det vår skyldighet att rätta dessa.

_________________________________________________

Prenumerant av vårt nyhetsbrev

Hur använder vi dina personuppgifter?

För att kunna skicka ut nyhetsbrev med information om det som händer i webshopen och våra butiker, erbjudanden, event och nya produkter behöver vi lagra dina personuppgifter. Detta sker antingen i vårt kundregister om du som kund valt att anmäla dig till nyhetsbrevet direkt på hemsidan eller läggs manuellt in i vår nyhetsbrevlista hos Mailchimp (leverantör av bla e-posttjänster) om du valt att maila ditt intresse för nyhetsbrev till oss.

De personuppgifter som vi sparar är:

Förnamn
Efternamn
E-postadress

Vem får ta del av dina personuppgifter?

Vi låter endast de företag som hjälper oss att nå ut till er kunder via nyhetsbrev ta del av era uppgifter – i vårt fall just nu sker detta via Mailchimp.

Godkänna/avböja nyhetsbrev

Du har när som helst rätt att avregistrera dig från våra nyhetsbrev. Det finns alltid en länk längst ner i alla utskick där du kan klicka för att avregistrera dig. Det går också bra att maila direkt till oss på sales@irmashus.se så ser vi till att inte längre får nyhetsbrev från oss.

Hur länge sparas dina uppgifter?

Vi sparar dina uppgifter tills du meddelar oss att du inte längre vill ha några utskick från oss.

Registerutdrag

Du har alltid rätt att begära ut ett registerutdrag för att se vilka uppgifter som finns sparade om dig. Om vi har felaktiga, ofullständiga eller missvisande uppgifter registrerade är det vår skyldighet att rätta dessa.

X